Πιτάκια αθερίνας: Αθερίνα τηγανιτή με κρεμμύδια και αλεύρι.
Ψάρια σαβόρι: μικρά ψάρια τηγανισμένα με ξύδι και σκόρδο.
Γλυκό κουφέτο: Μέλι βρασμένο με καβουρδισμένα αμύγδαλα. Τρώγεται κυρίως σε γάμους και βαφτίσια.
Μελετίνια: Πιτάκια από χειροποίητο φύλλο γεμισμένα με μυζήθρα. Είναι παράδοση πριν το Πάσχα να μαζεύονται πολλές γυναίκες σε ένα σπίτι για να τα φτιάξουν και θεωρείται μεγάλη μαεστρία να τα φιλοτεχνήσεις. Είναι καθαρά πασχαλινό γλυκό αλλά αν είστε τυχεροί μπορεί να τα βρείτε σε ζαχαροπλαστεία.
Ψάρια σαβόρι: μικρά ψάρια τηγανισμένα με ξύδι και σκόρδο.
Γλυκό κουφέτο: Μέλι βρασμένο με καβουρδισμένα αμύγδαλα. Τρώγεται κυρίως σε γάμους και βαφτίσια.
Μελετίνια: Πιτάκια από χειροποίητο φύλλο γεμισμένα με μυζήθρα. Είναι παράδοση πριν το Πάσχα να μαζεύονται πολλές γυναίκες σε ένα σπίτι για να τα φτιάξουν και θεωρείται μεγάλη μαεστρία να τα φιλοτεχνήσεις. Είναι καθαρά πασχαλινό γλυκό αλλά αν είστε τυχεροί μπορεί να τα βρείτε σε ζαχαροπλαστεία.